Gå til indhold
Sådan vælger du, den børsteløse motor eller børstemotoren? | DAYLYRIDE cykel

Sådan vælger du, den børsteløse motor eller børstemotoren? | DAYLYRIDE cykel

Den børsteløse motor driver hjulet gennem gearet gennem motorakslen, så mellemrummet mellem motoren og hjulet er stort. Den børstede motor er, at motoren direkte driver hjulene med færre betjeningsled. 

Motorer er enheder, der omdanner elektrisk energi til mekanisk energi. Den bruger den strømførende spole, statorviklingen, til at generere et roterende magnetfelt og virker på den lukkede aluminiumsramme med rotoregern og danner et magnetoelektrisk kraftrotationsmoment. Ved køb af en elcykel med motor , skal vi ikke kun se på den elektriske strøm  parameter for motoren, men også om motoren har børster.  Af navnet kan det ses, at børstede motorer har kulbørster, og børsteløse motorer har ikke kulbørster.

Introduktion af børstet motor ebike og børsteløs motor ebike

  1. El-cykler med børstemotorer:

Under arbejdet roterer spolen og kommutatoren på den børstede ebike-motor, men det magnetiske stål og kulbørsten roterer ikke. Den vekslende ændring af spolens strømretning opnås ved hjælp af kommutator og motorbørste på en elektrisk cykel. De børstede motorer i elcykler er opdelt i højhastigheds børstede motorer og lavhastigheds børstede motorer.

  1. Børsteløse motorcykler:

Det børsteløse ebike DC-motorsæt består af et motorhus og en driver og er et typisk mekatronisk produkt. Da den børsteløse jævnstrømsmotor er selvstyret, har den ikke en startvikling på rotoren, en elcykelmotortilbehør, og den vil ikke producere oscillation eller få  ude af trit, når belastningen pludselig ændrer sig. Ebike børstemotorsæt er traditionelle produkter med relativt stabil ydeevne.

Forskellen mellem ebike motor med børste og ebike børsteløs motor i brug

  1. Levetid

Den børsteløse motor-elcykel kan arbejde kontinuerligt i omkring 20.000 timer, og den normale levetid er 7-10 år.

El-cyklen med kulbørstemotor kan arbejde kontinuerligt i omkring 5000 timer, og den normale levetid er 2-3 år.

Mountain e bike børstemotoren er et opgraderet produkt, og dens levetid er bedre end den børstede motor på e cykel. Dets styrekredsløb er dog relativt kompliceret, så komponenterne i den børsteløse motor skal have en relativt stærk anti-aldringsevne. Selvom e-cykelmotoren har en lang levetid, er styrekredsløbet tilbøjeligt til at fejle. Derfor skal udvalget af børsteløse motorer på mountain ebike gennemgå strenge pålidelighedstests for at sikre kvaliteten. Men med den løbende opgradering af teknologi,  børsteløs motor til e-cykelteknologi er gradvist modnet.

  1. Løbehastigheden

lDen børsteløse motor kan køre med en høj hastighed på 90-95m/s.

l Kørehastigheden for kulbørstemotoren er meget lavere end for den børsteløse motor.

El-cykelmotorer uden børste har længere levetid end  elektrisk cykel  motorer med børste, og kan starte kraftigt og spare strøm. Den elektriske køretøjscontroller er den centrale kontrolenhed, der bruges til at styre start, drift, frem- og tilbagetrækning, hastighed, stop og andre elektroniske enheder af den elektriske  mountian cykel  motor. Det er ligesom hjernen i ebike motorstyring  og en vigtig del af elcykelmotorsættet.

  1. Energibesparende effekt

Strømforbruget for den børsteløse motor er kun 1/3 af kulbørstens.

Driften af ​​den børstede motor afhænger af input af jævnstrøm, og hastighedsreguleringen kan realiseres ved at ændre størrelsen af ​​strømmen. Den børsteløse motor er en trefaset AC ebike-motor. Den skal først stole på ebike-controlleren for at konvertere jævnstrøm til trefaset vekselstrøm og derefter stole på  sensor Hall-element i motoren til at kommutere den trefasede vekselstrøm, så motoren på e-cykel kan køre normalt.

  1. Opretholdelse

Kulbørstemotorer på elcykler beskadiges let, og vedligeholdelsesomkostningerne er meget højere.

Børsteløs motor på ebike er ikke let at beskadige med lav vedligeholdelsesfrekvens og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Den ebike børstede DC-motor er en højhastighedsmotor, og gearene er små, så den er let at blive slidt op, men den har stor kraft og stærk klatreevne. Den børsteløse ebike DC-motor behøver ikke børster, hvilket sparer omkostningerne ved at udskifte kulbørster på to eller tre år. Men med hensyn til at kontrollere prisen på motoren, kræver den børsteløse e-cykelmotor ekstrem høj præcision, så prisen på den børsteløse motorstyring er relativt høj. Børsteløse DC ebike-motorer skal erstatte kulbørsterne, hvis omkostninger ikke er høje. Desuden kører den børsteløse motorcykel mere jævnt og giver en mere sikker kørsel. Som et resultat er den børsteløse e-mountainbike-motor begunstiget af flere cyklister.

5. Konklusion

Generelt er fordelene ved børsteløse ebike-motorer flere end dem ved børstede ebike-motorer: lang levetid, energibesparelse og miljøbeskyttelse, hurtig hastighed og nem vedligeholdelse.

Anbefalinger til børsteløse elcykler

DAYLYRIDEs elcykler alle sammen  er  udstyret med  børsteløse motorer for at sikre lang levetid for motorerne, spare energi, ikke svære at vedligeholde og have høj hastighed. Ligesom DAYLYRIDE- DYS90: Kombinationen af ​​1000w elektrisk kraft og børsteløs kan bringe farten til din kørsel.

 

 

  • Den maksimale hastighed kan realisere op til  33  mph 
  • Gå nemt igennem alle slags  barske terræner  og  stejle bakker

Udover den kraftige motor er Antelpoe et vidunderligt valg til elektrisk mountainbike på grund af dens:  Aftageligt 15AH lithiumbatteri,  LCD farverigt display,  Shimano hydrauliske bremser, aluminiumslegering bagerste sadelophæng,  Shimano 27-trins gearskiftesystem og 27,5"X2,4" CST punkteringssikkert dæk

Klik her for at få flere oplysninger  DAYLYRIDE-DYS90.
Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort..

Vogn 0

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

Begynd at shoppe