Gå til indhold
Hvordan fungerer det elektriske mountainbike-pedalassistentsystem?

Hvordan fungerer det elektriske mountainbike-pedalassistentsystem?

Arbejdsprincippet for det elektriske mountainbike-pedalassistentsystem er at kontrollere motorens udgangseffekt ved at fornemme pedalkraften for at give assisterende kraft til rytteren.

I 2023 Mountain el-cykel  er blevet mere og mere populære i byer og er blevet en bekvem måde for folk at rejse på. En af de vigtige teknologier er det elektriske cykelpedalassistentsystem. Denne artikel vil give en dybdegående analyse af arbejdsprincippet for det elektriske cykelpedalassistentsystem og tage dig til at forstå mysteriet bag denne teknologi.

Komponenter i et elektrisk cykelpedalassistentsystem:

Det elektriske  mountain e-cykler  pedalassistentsystemet består hovedsageligt af sensorer, controllere, motorer og batterier.

Mountain Ebike Peadl Assist Sensor

Sensoren kan opfatte rytterens pedalkraft, og de almindelige er pedalkraftsensor og pedalhastighedssensor. Pedalkraftsensoren bruger strain gauges eller tryksensorer til at måle rytterens pedalkraft, mens pedalhastighedssensoren måler pedalhastigheden gennem princippet om magnetfeltinduktion.

Mountain Ebike Peadl Assist Controller

Regulatoren er kernekomponenten i hele systemet, som modtager signalet fra sensoren og styrer motorens udgangseffekt i henhold til de indstillede parametre.

Mountain Ebike Peadl Assist elektrisk motor

Motoren anvender normalt en børsteløs jævnstrømsmotor, gennem justering af controlleren, konverterer elektrisk energi til mekanisk energi og giver ekstra kraft til at hjælpe med at køre. Batteriet bruges som energikilde til at levere elektrisk energi til den elektriske motor.

Det elektriske cykelpedalassistentsystem fungerer som følger:

1. Sensoren registrerer pedalens pedalkraft og rotationshastighed og sender signalet til controlleren.
2. Pedalkraftsensoren måler udgangskraften gennem strain gauges eller tryksensorer.
3. Pedalhastighedssensoren måler pedalens hastighed gennem princippet om magnetfeltinduktion.
4. Regulatoren styrer motorens hastighed og udgangseffekt i henhold til signalet fra sensoren.
5. Gennem PWM-teknologi justerer controlleren motorens strøm og spænding for at opnå præcis kontrol af motoren.
6. Den elektriske motor omdanner elektrisk energi til mekanisk energi, som overføres til hjulene gennem transmissionssystemet for at give ekstra kraft til at hjælpe med at køre.
7. Rytteren kan mærke den åbenlyse power boost-effekt, når han træder i pedalerne, hvilket reducerer byrden ved at træde i pedalerne og forbedrer køreeffektiviteten.

Når rytteren holder op med at træde i pedalerne eller reducerer pedalkraften, vil sensoren registrere og sende et signal til controlleren. Regulatoren justerer motorens udgangseffekt i henhold til sensorens signal, så den stopper eller reducerer udgangseffekten. Gennem den intelligente justering af controlleren kan systemet justere kraften i overensstemmelse med rytterens behov for at sikre stabilitet og komfort ved at køre.

Fordelene og anvendelserne af elektrisk cykelpedalassistentsystem er som følger:

1. Reducer rytterens pedalbelastning, især når du kører i lang tid eller op ad bakke, det kan give ekstra kraftstøtte og gøre ridningen lettere.
2. Tilpas dig til forskellige ridebehov, såsom mountainbiking, langdistancekørsel osv., og giv personlig kraftassistance.
3.At fremme grønne rejser og reducere miljøforurening er blevet et vigtigt valg for bæredygtige rejser i moderne byer.

Elektriske cykler anbefales til dig

 

 

2023 bedste fedt dæk mountain ebike 1000W fuld affjedring DAYLYRIDE DYX90

 

Højhastighedspendling 1000W 17AH fedt dæk ebike DAYLYRIDE DYX20

Mountain folde mountain fat dæk 1000W 48V ebike  DAYLYRIDE DYX26



Sammenfatte

Arbejdsprincippet for den elektriske  cykel mountainbike  pedalassistentsystemet er at konvertere elektrisk energi til mekanisk energi ved at fornemme rytterens pedalkraft for at give ekstra kraft til at hjælpe med at køre. Dens udseende reducerer ikke kun byrden for cyklister, forbedrer køreeffektiviteten, men fremmer også udviklingen af ​​grønne rejser. Med den fortsatte udvikling af teknologi, menes det, at de elektriske mtb-cykler  pedalassistentsystemet vil spille en større rolle i den fremtidige udvikling, hvilket vil give folk en mere bekvem og miljøvenlig måde at rejse på.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort..

Vogn 0

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.

Begynd at shoppe